Vicdansız Hırsızlar Şanlıurfalıları Bıktırdı

TAKİP ET

Haliliye'de depremde ağır hasar alan binalardaki iş yerlerini gözüne kestiren hırsızlar, şehrin en işlek caddesindeki bir GSM operatörü bayisi ile oto galeriyi soydu.

Haliliye’de depremde ağır hasar alan binalardaki iş yerlerini gözüne kestiren hırsızlar, şehrin en işlek caddesindeki bir GSM operatörü bayisi ile oto galeriyi soydu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen illerden biri olan Şanlıurfa’da depremzedelerin hırsızlarla imtihanı devam ediyor. Kentte depremde özellikle Haliliye ilçesinde hasar alan çok sayıda bina bulunuyor. Acil yıkılacak ve ağır ile orta hasarlı binalar boşaltılırken, bu binalar hırsızların hedefi haline geldi. İş yeri, daire gözetmeksizin gözüne kestirdikleri her yere giren hırsızlar, son olarak Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren bir GSM operatörü bayisini soydu. İş yerinin altını üstene getiren hırsızlar, duvarları yıkıp tavanı kırdı. 

Hırsızların bir diğer adresi de İpekyol Bulvarı’nda bulunan oto galeri firması oldu. Dükkânın kalın camını taşlarla kıran hırsızlar, iş yerinin güvenlik kamerasına kadar gözlerine kestirdikleri her şeyi alıp kaçtı. 

Hırsızlığın ardından dükkânın son halini cep telefonuyla görüntüleyen iş yeri sahibi, bir taraftan bayram gününde hırsızlığı yapanlara beddua etti, diğer taraftan da yetkililere sitem etti.
 

Vicdansız Hırsızlar Şanlıurfalıları Bıktırdı Şanlıurfa haberleri Haber Şanlıurfa son dakika haberleri