Viranşehir'de Koronavirüslü Battaniye, Eldiven ve Beyaz Tulumlar Mezarlıkta Bırakılıyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Koronavirüs salgın hastalığından dolayı vefat eden insanların defin edildikten sonra battaniye, eldiven ve beyaz tulumların mezarlıkta ulu orta bırakılarak hastalığa davetiye çıkarılıyor.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Koronavirüs salgın hastalığından dolayı vefat eden insanların defin edildikten sonra battaniye, eldiven ve beyaz tulumların  mezarlıkta ulu orta bırakılarak hastalığa davetiye çıkarılıyor. 

Viranşehir'de Salgın hastalıktan vefat ednlerin ve temasta bulunanların malzemeleri battaniye, eldiven ve beyaz tulumların Tıbbi Atık'a atılması gerektiği yerde gelişi güzel ortalığa atılması,yetkililerin ilgisiz ve sorumsuz davranışları  Koronavirüse davetiye  çıkararak vatandaşlarda Koronavirüs paniği yarattı.

Gazeteci Turan Seyrek gördüğü manzara karşısında şok olurken , Her Perşembe insanların Mezarlara akın ettiği ve gelenlerin yanlarında çocukların olduğu bir yerde o çocuklardan biri gidip o eldiveni yada batanyeyi eline alırsa korkunç facialara neden olmaz mı?

Bu sorumsuzluk nedir?  Bu bir ihbardır.

Sadece insanlardan değil hayvanlardan bile bulaşabilen bu hastalık bu sorumsuzluklar neticesi bitmiyor. Yetkililerden bir an evel gerekli müdahalenin yapılması gerekiyor.dedi

Durumu gören vatandaşlar sitem ederek bizler bu hastalıktan vefat eden sevdiklerimiz için mezarlara gelip acısını yaşarken maalesef kendini bilmez sorumsuzlarda bizlere buralarda bu hastalığı bulastıracaklar.

Sağlığımız bu kadar ucuz olmamalı yetkililer biran önce bu konu hakkında gereğinin yapılmasını istediler.

Video / Foto:Turan Seyrek
www.habersanliurfa.net

viranşehir koronavirüslü battaniye eldiven beyaz tulumlar