Viranşehir'in Tapu Sorununda Önemli Gelişme

TAKİP ET

Viranşehir Hürriyet Mahallesi sakinlerinin kanayan yarası olan tapu sorunu nihayet çözüme kavuşturuldu.

Viranşehir Hürriyet Mahallesi sakinlerinin kanayan yarası olan tapu sorunu nihayet çözüme kavuşturuldu.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde uzun yıllardır bir türlü çözülemeyen tapu sorununda sona gelindi. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hürriyet Mahallesi sakinlerine müjdeli haberi paylaşarak, “Söz verdiğimiz gibi tapu sorununu çözdük. Bizim için siyaset vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmektir. Hürriyet Mahallesinde yılların kanayan yarası olan tapu sorununu çözüme kavuşturmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

Yakın bir tarihte düzenlenecek olan törenle Hürriyet Mahallesi’nde bulunan vatandaşlara tapularını teslim edeceklerini belirten Başkan Ekinci, şunları söyledi: “Viranşehir için, kıymetli hemşehrilerimiz için verdiğimiz sözleri tuttuk, tutmaya da devam edeceğiz. Yaşamaya değer bir Viranşehir için, sizlerin huzur ve mutluluğu için çalışmaya, birlikte başarmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Hazine ve Maliye Bakanımız, kıymetli hemşehrimiz Sayın Dr. Nureddin Nebati’ye, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden Hürriyet Mahallesi sakinlerimize hayırlı, uğurlu olsun.” 
 

Viranşehir’in Tapu Sorununda Önemli Gelişme Hürriyet Mahallesi tapu sorunu Viranşehir haberleri Haber Şanlıurfa Şanlıurfaspor