Viranşehir Yıldız Mahallesi'nin Yapılmayan Yolları

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı kırsal Yıldız Mahallesi halkı; uzun yıllardır yapılması planlanan ve bir türlü yapılamayan yolları için seslerini duyurmaya çalışıyor.

Kırsal Yıldız mahallesine yakın civarındaki bütün mahallelerin yollarının asfaltlandığını,  buna rağmen kendi yollarının yapılmadığını dile getiren vatandaşlar, bu yolun yazın toz, kışın çamur içinde kaldığını, öğrenci taşıma ulaşımında aksaklık yaşadıklarını bildirdiler.  

Durumu defalarca yetkililere bildirmelerine rağmen herhangi bir sonuç alamayan Yıldız Mahallesi vatandaşları habersanliurfa.net ihbar hattına bıraktıkları mesajla Büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den Kırsal Yıldız mahallesine yakın Yollarının asfaltlandığını ancak kendi mahallesine gelince neden durdurulduğunu merak ettiklerini ve yapılmayan yollarının yapılmasını talep ettiler.

 habersanliurfa.net ihbar hattına ulaşan Birecik ve Suruç Kırsal mahallelerininde aynı sorundan dolayı vatandaşlar mevsimsel zorluk yaşamakta,  yetkililerden gereğinin yapılmasını talep ediyorlar.

viranşehir yıldız köyü yol bozuk yol kırsal yıldız mahallesi