Viranşehirli gençlerden büyük başarı! Tam 40 madalya

TAKİP ET

Hatay'da düzenlenen Wing Tai Turnuvası'na katılan Viranşehir Belediyespor Kulübü sporcuları farklı kategorilerde 40 madalya kazandı.

Viranşehir Belediyespor Kulübü, Hatay’da düzenlenen Wing Tai Turnuvası'nda büyük başarıya imza attı.

Farklı il ve ilçelerden çok sayıda sporcunun katıldığı turnuvaya Viranşehir'den 20 sporcu katıldı. Müzikli form ve ring fight kategorilerinde büyük başarı elde eden Viranşehirli sporcular ilçeye 40 madalya kazanarak döndü. 

Antrenör Mazlum Oktay, ilk defa katıldıkları turnuvada dereceye giren sporcuları tebrik etti. Bu tür organizasyonların bir ilin ve ilçenin tanıtılmasında önemli rol oynadığını ifade eden Antrenör Oktay, hedeflerinin Viranşehir gençlerini farklı branşlardaki sporlara yönlendirmek olduğunu kaydetti.

Wing Tai Sporu Hakkında

Wing Tai sporu, kendi kategorisinde Japon dövüş sanatları, Tayland dövüş sanatlarından harmanlanarak ortaya cıkmış savunma sporudur.  Wing tai sporu kendi kategorisinde müzikli form gölge boksu, ring fight, nunchaku teknik form gibi kategorilerden oluşan iç işlerine bağlı organizasyon kuruludur. Türkiye ve Avrupa çapında hızla yayılan savunma sporu dalıdır.

BİHA

Wing Tai Sporu Viranşehirli gençler Viranşehir Belediyespor