Yağmur Yağınca Viranşehir'de Yollar Pert Oldu

TAKİP ET

Şanlıurfa'yı etkisi altına alan ve zaman zaman şiddetlenen yağışla birlikte altyapıdaki eksiklikler bir kez daha plansız kentleşmeyi ve altyapı eksikliğini gözler önüne serdi.

Şanlıurfa'yı etkisi altına alan ve zaman zaman şiddetlenen yağışla birlikte altyapıdaki eksiklikler bir kez daha plansız kentleşmeyi ve altyapı eksikliğini gözler önüne serdi.

En olumsuz görüntüler Viranşehir'de yaşandı. Kuvvetli yağış, altyapısı standartlara uygun yapılmayan cadde ve sokaklarda çökmelere neden oldu. 

Viranşehir’de kilitli parke döşenen bazı yollar çöktü. Stadyum Caddesi, Bahçelievler Mahallesi ile Salı Pazarı civarında yola gömülen bazı araçlarda maddi hasar meydana geldi. Araçlar vinç yardımıyla çıkarıldı.

Yeni hal pazarı çevresi yağmur suyu tahliye kanallarının yetersizliği nedeniyle göle dönüştü. 

Sosyal medyada Belediyenin yola gömülen çöp aracıyla ilgili çok sayıda fotoğraf paylaşıldı, yerel yöneticilere eleştiri yağdı. 

İşte eleştirilerden bir demet:

Abdullah Sercan: Altyapı dediğin böyle olmalı, burada çalışanlar çoluk çocuğuna kazandıkları paradan yediriyorlar, müteahhit mi başka birileri mi bilmem. O  eve ateş götürüyor haberi yok.

Ferhat Ektiren: Belediyeye çok teşekkür ederiz, 'Çukur' filmini burada çektikleri için...

Necmettin Siğirci: Arabaların fıtratında kaza geçirmek var, yoksa siz kazaya ve kadere inanmıyor musunuz?

Viranşehir Son dakika: Viranşehir'de ilk defa Belediye Başkanlığı almışsınız. İktidarın bütün imkanları elinizde, 4 yıl ilçeyi kayyumla yönetmişsiniz. 8 aydır görevdesiniz, şov yapmaktan başka bir şey yapmadınız. Bunlar yetmezmiş gibi size borçsuz bırakılan Belediye şimdi borç batağında. 

Emir Nilufer: Kızdırmayın başkanı yoksa bütün açık logar kapaklarını kapatır rezil oluruz.

Soldar Nurullah: Viranşehir maalesef hayallerle yönetiliyor, çünkü alt yapıyı DEDAŞ denen kurum bu hale getirdi, şimdiki yöneticiler sadece para peşinde. Nerede kaldı bir ayda bir proje, lafla uzaya gidecek Viranşehir!

Mahmut Kaplan: Yapılan sahte yollardan dolayı arabam pert oldu şimdi kim karşılayacak zararımı?

viranşehir Şanlıurfa