Yaşayacağınız Korku Dolu Anlara Hazırmısınız

TAKİP ET

Merakla Beklenen o Film 14 ağustosta sinemalarda Yapımcılığını Abdullah aslanın 2019 yılında tamamladığı FECR Sinema Filmi 14 Ağustosta İzleyicileri ile buluşuyor.

Birecikli Yapımcı Abdullah Aslan, şu ana kadar çekimini gerçekleştirdiği Horoz Bayram, Fecr, ve Asmoday adlı 3 sinema fillmi oldu.

Yeni filmi Fecr Vizyon için hazır. Çekimleri ve montajı tamamlanan FECR  korkuyu seyircisiyle buluşturacağı gün 14 Ağustos olan tarihini beklemeye başlarken, filmin ürpertici afişi ve korku dozu çok yüksek fragmanı da görücüye çıktı.

Vessa Sinema yapım şirketinin Yönetim Kurulu  Başkanı Abdullah Aslan, uzun metrajlı sinema filimlerini çekmek için çok zorluklar yaşadım. Masraflar için mülk sattım, pamuk tarlalarında ailemle çalıştım, Sanata olan sevdam için ne gerekirse yapacağım. Filmi çekebilmem için ne kurum nede bir kuruluştan,hiç kimseden destek almadım sadece Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak oyuncularımızın konaklama ihtiyaçlarını karşıladı sizin şahsınızda sayın Başkanım Şeref beye buradan  teşekkür ediyorum Allah ondan razı olsun.

14 Ağustosta Sinemalarda;

2019 yılında Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesinde çekimini yaptığımız 2 sinema filmi olan FECR ve Asmoday vizyona hazırlanıyor, FECR Filminin  montajı bitti Allah’ın izniyle 14 Ağustosta izleyicilerimizle buluştıracağız, ardından Asmoday filmimiz vizyona girecektir ben bir birecikli olarak halkımızdan desteklerini esirgememeleri ve gereken desteği en azından izleyerek ve begenerek destek olmalarını talep ediyorum.

Üçüncü ve dördüncü film  yolda;

İki filmimizide izleyicilerle buluşturduktan sonra bu yazın 2020 yılının sonlarında 2 adet uzun metrajlı bu defa duygu dolu dramatik sinema filmi çekimlerine başlayacağız.

Durmak Yok Yola Devam.!

Canım sağoldukça sanaat’a olan tutkum bitmeyecektir günden güne dahada alevlenerek en iyiyi daha nasıl yapabilrim diye düşünüyorum.  Birecikli Hemşehrilerimin adına sinema dalında ödül almak için elimden gelen ne varsa yapacağım, Sizlerin desteği ile birecik’e bir ödül kazandıracağıma yürekten inanıyorm.  Son olarak 14 Ağustosta sinemalarda izlenime sunulacak FECR sinema filmimizi izleyin lütfen müthiç bir heyecan ve adrenalin yaşayacaksınız. Şimdiden tüm halkımıza ve izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederim şeklinde konuştu.

fecr