Yazar Ömür Çelikdönmez Bayram Mesajı Yayınladı

TAKİP ET

Aratırmacı & Gazeteci Ömür Çelikdönmez, bir ay boyunca Ramazan'ın bereketini hep birlikte yaşadıklarını kaydederek; bayramın tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

Aratırmacı & Gazeteci Ömür Çelikdönmez, bir ay boyunca Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşadıklarını kaydederek; bayramın tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

Aratırmacı & Gazeteci Ömür Çelikdönmez, mesajında; “Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Ülkesi ve vatanı için canlarını veren şehitlerimizin ailelerine, çocuklarına, kahraman gazilerimize, yetimlerimize her zaman sahip çıkan aziz milletimizin annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi unutmayacağı inancıyla birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek muhafaza edelim. Yaşadığımız bu güzel Ramazan Ayı’nı en iyi şekilde idrak etmeye çalıştık. Umuyoruz ki, yaşanacak olan bu bayram tüm İslam Alemi’ne barış, huzur ve mutluluk getirsin. İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntıların bir an önce giderilmesini Yüce Allah’tan dilerim. Türkiye ve tüm İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
 

Ömür Çelikdönmez Bayram Mesajı