Yeni Dünya Partisi: "Bu Deprem Doğal Değil, Yapay! Fay Hattına Müdahale Mümkün!"

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıcı olan deprem felaketini yazılı açıklama ile değerlendiren Yeni Dünya Parti Genel Başkanı Emanullah Gündüz, fay hattına müdahale edildiğini ve depremin doğal değil yapay olduğunu ileri sürdü. Gündüz, bu depremle asıl hedefin Ankara ve İstanbul olduğunu iddia etti.

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, yaptığı yazılı açıklamada; "Bu deprem doğal değil yapay bir deprem ülkemize devletimize yönelik bir saldırıdır. Fay hattına müdahale etmek mümkündür ve bu yapılmıştır. Ölenler şehittir." dedi.

“GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİ İLE FAY HATLARINA MÜDAHALE ÇOK KOLAY”
“Fay hatlarına müdahale edilerek deprem oluşturmak mümkündür ve bugünkü teknoloji ile çok kolaydır.” diyen Emanullah Gündüz,  Elektromanyetik enerji ile sismik hareketlilik ve sondajlama ile patlatma yapmak ve fay hattındaki enerjiyi harekete geçirmek mümkündür. Zaten kırılmaya yakın olan fay hattına dışardan küçük bir müdahale ile bu ölçekte bu şiddette ve büyük bölgede deprem oluşturmak son derece kolaydır. Petrol sektöründe zaten depremler yapılıyor. Kahramanmaraş'ta ABD şirketleri yıllardır petrol arama çalışmaları yapıp sondajlama yapmaktalar! Ve deprem öncesi çok büyük bir patlama olduğu görüntüleri de vardır. 20 yıl önce plani yapılan ve tatbikatı gerçekleştirilen bir deprem yaşadık! ABD Millenium Challenge adını verdiği proje ve tatbikat ile 2002 yılında bunun hazırlığını binlerce asker ile haftalarca süren bir tatbikat yapmışlardı! Büyük deprem sonrası yönetilmez halen gelen ülkeye uluslararası yardım bahanesi ile askeri müdahale edilip yönetime el konuluyor! Bu açık net ortadadır ve uluslararası gündem olmuş basına yansımış bir olaydır. Bu hadise teori değildir somut yaşanmış tatbikatır.” ifadelerini kullandı. 

“HEDEFLERİ ANKARA AMA BAŞARAMADILAR”
Gündüz, yapay depremin hedefinde Ankara ve istanbul olduğunu ama başaramadıklarını ifade ederek, şöyle devam etti. “ABD ve birçok Avrupa ülkesi birkaç haftadır vatandaşlarını güvenlik gerekçesiyle Türkiye'ye seyahat etmemelerini ikaz etmekteydi ve birçok ülke konsolosluklarını kapatmışlardı! Ya bu işi yapanlar doğrudan bunlar ya da bu işi yapan taşeronlar ile bağlantıları var ve bundan haberleri vardı! Her iki durumda da suçlular kalleşler! ABD bu depremin neresinde bu soru yüksek sesle sorulmalı! Şehit sayımız çok yaralı sayımız çok maddi hasar çok fazla ama biz bu şer güçlerin hedeflerine ulaşamadıklarını görüyoruz çünkü bu depremle hedef Ankara'yı da İstanbul'u da yıkmak çok şükür ki bu olmadı ve inşallah da olmayacak! Devletimiz olayın farkında o yüzden son bir yıldır ülke genelinde özellikle depreme vurgu yapılmakta”
 

deprem Yeni Dünya Partisi Emanullah Gündüz gündem fay hattı