Yeniden Refah Partisi'nden AK Parti'ye 30 Maddelik Şart!

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nı genişletmek isteyen AK Parti geçtiğimiz gün Yeniden Refah Partisi'ne ittifaka katılım için davette bulundu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, konuyu değerlendireceklerini ve cevabı en kısa sürede vereceklerini açıkladı. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner de Cumhur İttifakı'na katılım şartlarını açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ziyaret ederek Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakına katılımı için resmi davette bulundular. Davetin üzerine Yeniden Refaf Partisi'nin MKYK toplantısı yapıldı. Ardından Yeniden Refah Partisi'nin Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner Cumhur İttifakı'na katılım şartlarını açıkladı.

Melih Güner, yaptığı açıklamada 30 maddelik şartların kabul edilmesi halinde ittifaka katılabileceklerini ifade ederek, “Bir ittifak yapabilmemiz için partilerin 30 maddelik şartları kabul etmeleri gerekiyor.Bunlardan bazıları: LGBT derneklerinin kapatılması, Tarıma ve çiftçilere destek verilmesi, 6284’ün kalkması, süresiz nafakanın ortadan kalkması, ahlak ve maneviyat öncelikli eğitim sistemi inşa edilmesi” paylaşımını yaptı. 
 

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan AK Parti Cumhur İttifakı