Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, Tartışma Yaratan İftar Yemeğine Açıklık Getirdi!

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi tarafından (YRP) Büyükşehir Sosyal tesisinde verilen iftar yemeği sosyal medyada gündem oldu. 

Temiz Toplum Federasyonu Genel Başkanı Mahmut Demir, sosyal medya hesabından; "Yeniden Refah Partisinin bugüne kadar Şanlıurfa'da böyle yüzlerce kişiye iftar programı verdiğine şahit olmuş muydunuz? Hayır. Bu İftar programının bütçesini kim verdi? Biz Ak Parti'yi en çokta Lokantalarda kimin bütçesinden bol keseden dağıtıyorsunuz' diye eleştirmiyor muyduk?" sorularını yöneltti. 

YRP İL ÖRGÜTÜ ÖDEME FİŞİ PAYLAŞTI
Bu konudaki paylaşımlar üzerine Yeniden Refah Partisi (YRP) Şanlıurfa İl Örgütünün sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, hem seçim sonuçlarını değerlendirmek hem de birlikte iftar yapma adına böyle bir iftar yemeği düzenlendiği belirtilerek, "Büyükşehir Belediyesi halka açık sosyal tesislerinin tercih edilme sebebi kamu iştiraki olmasıdır. Bahse konu iftar yemeği faturası teşkilatımız tarafından yemek sonrası ödenmiştir." denildi ve ödeme fişi paylaşıldı. 

KAYNAĞI NEREDEN?
Aynı zamanda Berazi Aşireti  Federasyonu Genel Başkanı olan Mahmut Demir,  bu yanıtı şöyle yorumladı:
"Son dönemde çok yoğun harcamalarınız oldu. Parti hazineden de para almıyor, bu bütçe nerden geldi diye sorduk? Bakın ödemeyi parti yapmış? Bizi doğruladığınız için teşekkür ederiz. Tekrar soruyoruz bütçenin kaynağı nerden? Milletimize yük olmanıza bizde müsaade etmeyiz" ifadelerini kullandı. 

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa gündem