Yoldaki Dev Çukur Görmezden Geliniyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinin Asya mahallesinde yolda oluşan çukur tehlike saçıyor.

Çukurun kapatılması için yetkililere bir türlü ulaşamayan vatandaşlar sosyal medya aracılığıyla sesini duyurmaya çalıştı.

Belediyelere İhbarda bulunan vatandaş, yetkililerin “sorumluluğumuzda değil” diyerek başka belediyeye yönlendirirken, diğer belediyeler ise GSM operatörlerine yönlendirdiğini ve bir türlü sonuç alamadığını ifade ederek sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu.

“Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye Belediyesi’ne yönlendirdi, Eyyübiye Belediyesi Türk Telekom’a yönlendirdi, Türk Telekom TOKİ’ye yönlendirdi, TOKİ telefonları açmıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı aradığımda ise Şanlıurfa Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yönlendirdi, İl Müdürlüğü TOKİ ofisimiz yok, Belediye ile görüşün dedi. Büyükşehir Belediyesi’ni aradım tekrar Eyyübiye Belediyesi’ne yönlendirdi. Bu döngü bu şekilde devam ediyor. Umarım kimsenin başına bir şey gelmeden çözebiliriz bu durumu. Bir kazaya, ölüme, yaralanmaya sebep olmadan müdahale etmeniz temennisiyle.”

 

Cansel YILDIZ/ https://www.habersanliurfa.net/

Şanlıurfa şanlıurfa haberler sondakika gündem Eyyübiye Belediyesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türk Telekom TOKİ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müdahale