KASIM GÜLPINAR VE PORTAKAL REZİLİNİN İTİBAR SUİKASTİ!

TAKİP ET

haber-sanliurfa.com Köşe Yazarı Ekrem Arpak , AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'ın tartışmalara neden olan sözlerini ve Fatih Portakalın yorumlarını köşesine taşıdı.

haber-sanliurfa.com Köşe Yazarı Ekrem Arpak , AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'ın tartışmalara neden olan sözlerini ve Fatih Portakalın yorumlarını köşesine taşıdı.

İşte O köşe yazısından bir bölüm

PORTAKAL REZİLİNİN İTİBAR SUİKASTİ!

Yazıma başlamadan önce CHP partisine açık bir öneride bulunuyorum: Alkolizm, ateizm ve din düşmanlığı eksenli siyaset anlayışınıza yakışmayan "HALKÇI" ibaresini kaldırın da adı Cumhuriyet Partisi kalsın.

Gelelim ekranların çakma halkçısı, devrimci ve solcusu CHP yalakası Fatih Portakal efendiye.

Ülke Tv ekranları dün bir kez daha bu ülkenin körpe beyinlerine alkolizmi, ateizmi, eş cinselliği, ırkçılığı, kafatasçılığ empoze eden kanalın rezil haber sunucusunun gazetecilik etiğini resmen yerle bir ettiği görüntülere tanıklık etti.

Son 20 yıldır bütün siyasi stratejisini Ak Parti ve din düşmanlığı üzerine kurgulaşmış; Atatürk'ün partisini koltuk sevdası uğruna yerle bir eden Kılıçdaroğlu ve ekibine yalakalık yapmaktan öte hiç bir habercilik yapmayan Portakal efendi: 28 dakikalık bir konuşmayı keserek, biçerek, cımbızlayarak hayasızca, seviye ve terbiye sınırlarını aşarak bölgenin en önemli değeri AB Uyum Komisyon Başkanı M.Kasım Gülpınar'a alenen hakaret ediyor!

Çürük Portakal'ın derdi ne; acaba buradan CHP'ye oy kazandırabilir miyim?

İşin üzücü tarafı ilk icraatı "HDP ve Kürtler ile asla masaya oturmam" olan CHP  İstanbul BŞ adayı Ekrem İmamoğlu'na destek veren HDP ve bölge halkından çıt yok bu ağır linç kampanyası karşısında!

Ha, diyeceksiniz ki; Ak Partinin 7 Urfa milletvekili ve il başkanından çıt var mı; YOK!

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

 

portakal rezİlİnİn İtİbar suİkastİ! ekrem arpak ak parti Şanlıurfa milletvekili kasım gülpınar