YAZAR KADROMUZA KIRAN RÜZGARI EKLENDİ!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın en geniş kadrosuna sahip ve birbirinden farklı tarzların sesi haber-sanliurfa.com yazar ailesi büyümeye devam ediyor!

Şanlıurfa'nın en geniş kadrosuna sahip ve birbirinden farklı tarzların sesi habersanliurfa.net yazar ailesi büyümeye devam ediyor!

Yazar kadromuza katılan son değerli isim ise Siverek doğumlu fotoğraf sanatçısı, yönetmen Sedat Kıran oldu.

1975 Şanlıurfa Siverek doğumlu olan değerli sanatçımız özellikle iki yıl önce yine kendisi gibi fotoğraf sanatçısı olan Gül Ertunaan ile ortak bir sergiye imza atmış; Siverek Ters Lale (Ağlayan Gelin) tarlalarında açtıkları sergi gerek bölge gerek ulusal basında büyük ses getirerek şehrimizin tanıtımı ile endemik bir bitki çeşidi olan Ağlayan Gelin çiçeğine farkındalık yaratması açından büyük katkıları olmuştu.

Son olarak yine Gül Ertunaan ile yapımcılığını ve senarist ile yönetmenliğini üstlendiği "Kavalın Sesi" adlı bir belgesel çalışmasına imza atan Sedat Kıran şimdi o değerli bilgi birikimini habersanliurfa.net okurları için kaleme alarak aramızda olacak.

Değerli sanatçımıza hoşgeldin diyor Ekrem Arpak & Abdullah Cengiz farkı ile giderek bölgede ciddi okur kitlesine kavuşan sitemiz adına kendisine kalbi başarılar diliyoruz.

Hoşgeldin Sevgili Sedat Kıran.

İşte İlk Köşe yazısı

TARİHİN SİFİR (0) NOKTASI GÖBEKLİTEPE YAZI DİZİSİ 1

 

sedat kıran. haber şanlıurfa